Over ons

Al ruim 100 jaar is de ambachtelijke slagerij Mekers gevestigd in Heino. Het familiebedrijf werd in Heino opgericht door mevrouw Mekers, hierna is het overgenomen door haar zoon Bart. Erik een van hun andere zonen heeft toen de vestiging in Zwolle opgericht en zij hebben samen het bedrijf verder uitgebreid. De slagerij is al jaren een begrip in de omgeving. Sterk in een goede kwaliteit en een ruime sortering.

Zo komt ons rundvlees van een vaste leverancier uit de regio. Wij laten de dieren slachten en in de slagerij afleveren, zodat het vlees gegarandeerd vers is. Wij kunnen alles leveren op het gebied van rundvlees. Van een overheerlijke sucadelap tot een specialiteit als de rib-eyesteak.

Onze worstmakerij is een zeer belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Door een compleet uitgeruste worstmakerij en een grote ervaring kunnen vele hoogwaardige vleeswaren produceren. Naast onze leverworst en hammen zijn onze grillworst en runderrookvlees alom gewaardeerd. De rookworst is een topper die wij u niet willen onthouden. Wij bieden deze in diverse specialiteiten. U leest hier meer over op de betreffende assortiment pagina. Met diverse producten hebben wij de afgelopen jaren prijzen behaald op vakwedstrijden en keuringen van Het Worstmakers Gilde.

Gildenieuws
Vandaag
15.0°C
onbewolkt
Wind: ozo 3 m/sec
zaterdag
21°C
zondag
23°C

Openingstijden

MaandagMa 8:00 t/m 12:30
DinsdagDi 8:00 t/m 18:00
WoensdagWo 8:00 t/m 18:00
DonderdagDo 8:00 t/m 18:00
VrijdagVr 8:00 t/m 20:00
ZaterdagZa 8:00 t/m 16:00
ZondagZo t/m
Op Di, Wo & Do zijn wij tussen 12:30 -13:30 ivm lunchen gesloten